Belediyeden yapılan açıklamaya göre, basit onarım ve tadilat çalışmaları da dahil olmak üzere tüm inşaat faaliyetleri, 27 Mart 2025 Perşembe günü saat 18.00 itibarıyla durdurulacak ve 3 Nisan 2025 Perşembe sabahına kadar devam etmeyecek.
Ayrıca, inşaat alanlarında oluşan kum, çimento, yapı malzemesi, ahşap iskele ve diğer atıkların, belirtilen süre başlamadan önce, 27 Mart saat 18.00'e kadar kaldırılması gerektiği bildirildi. Genel temizliğin sağlanmaması halinde idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.
Bozcaada Belediyesi, alınan kararın bayram süresince ziyaretçilerin ve ada halkının huzurunu korumak amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, vatandaşların gerekli önlemleri almasını önemle hatırlattı.
HABER MERKEZİ