Ziyaret sırasında, eğitim alanında sürdürülebilir projeler ve afet yönetimi ile ilgili yapılabilecek iş birlikleri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi.
Prof. Dr. Muzaffer Özdemir, eğitim fakültelerinin afet bilinci ve eğitim sistemine nasıl katkı sağlayabileceğini tartışırken, Ahmet Ali Artun ise afet ve acil durum planlamalarının eğitimle entegrasyonunun önemine vurgu yaptı. İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, ziyaretçilere teşekkür ederek, eğitimde afet hazırlıklarının arttırılması ve afet durumlarında öğrenci ve öğretmenlerin güvenliğinin sağlanması için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşmelerde, Çanakkale’deki eğitim kurumlarında afet eğitiminin güçlendirilmesi, öğretmen ve öğrenciler için afet bilincinin artırılması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.
HABER MERKEZİ
GÜNCEL
Yayınlanma: 05 Şubat 2025 - 13:19
Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta'ya Ziyaret
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Özdemir ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta'yı ziyaret etti.
GÜNCEL
05 Şubat 2025 - 13:19