CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Binnur Karakoyun isimli bir vatandaşın KPSS mülakat puanına isyan etmesi üzerine cevap vererek, “Öncelik liyakat…” dedi.
Geçtiğimiz gün Binnur Karakoyun isimli bir vatandaş KPSS mülakat puanını yayınlayarak isyan etti. Karakoyun paylaşımında, “Ben bu sınava karnımda bebeğimle çalıştım gecemi gündüzüme kattım 8 aylık gebeydim sınava girdiğimde coviddim üstelik bebeğime bir şey olmasın diye ağlaya ağlaya çözdüm soruları bu mu adalet? Aldığım puanı hiç etmeye ne hakkınız var?” diyerek adeta isyan etti. CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ise Karakoyun’u yanıtlayarak, “İktidarımızda kuracağımız Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile birlikte mülakat kaldırılacak. Mesleki zorunluluk bulunan birkaç alanda istisna olsa da onlar da kayda alınacak. Emek hırsızlığına, yandaş kayırmaya son vereceğiz! Öncelik liyakat...” ifadelerini kullandı.
SİYASET
Yayınlanma: 29 Aralık 2021 - 15:58
"Öncelik liyakat…"
CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Binnur Karakoyun isimli bir vatandaşın KPSS mülakat puanına isyan etmesi üzerine cevap vererek, “Öncelik liyakat…” dedi
SİYASET
29 Aralık 2021 - 15:58
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir