Har hafta Salı günleri Cuma pazarı yerinde kurulan pazarda sebze ve meyve fiyatları mevsim normallerinde seyrederken, esnaf satışlarının düştüğünü söylüyor.
Çanakkale ve çevresinde yetişen meyve ve sebzeler pazar tezgahlarındaki yerini alınca fiyatların düşmesi bekleniyordu. Ancak gıda fiyatlarında çok büyük bir düşüş gözlenmedi. Sebze ve meyve fiyatları mevsim normallerinde seyrediyor.
[video width="640" height="368" mp4="https://www.canakkalekalem.com/wp-content/uploads/2023/06/pazar-video-1.mp4"][/video]
Bu haftaki Salı pazarında cinsine ve kalitesine göre bazı meyve ve sebze fiyatları şöyle; domates 10 ile 25 lira arasında, mısır tane 8, salatalık ve kabak 13, sivri biber 35, patlıcan 15, havuç 40, kavun kilo 10, kiraz 40, erik 40, çilek 15, taze fasulye 30, kuru soğan 15, patates 10 ile 17 lira arası, muz 25, tüysüz şeftali 40, kayısı 35 liradan satıldı.
EKONOMİ
Yayınlanma: 20 Haziran 2023 - 15:32
Salı pazarında sebze ve meyve fiyatları
Har hafta Salı günleri Cuma pazarı yerinde kurulan pazarda sebze ve meyve fiyatları mevsim normallerinde seyrederken, esnaf satışlarının düştüğünü söylüyor
EKONOMİ
20 Haziran 2023 - 15:32
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir