Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından çok sayıda koşucunun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, Truva Atı önünden start aldı.
Maratonun ilk gün programı, Kordon bölgesinde kurulan etkinlik alanında gün boyu süren çeşitli etkinliklerle doluydu. Saat 12.00’de başlayan kit dağıtımıyla birlikte, DJ performansı, GiBoard Challenge, SPX Pickleball Workshop, HYROX Türkiye Challenge, Sweaty Betty Yoga Workshop gibi aktiviteler katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Günün son etkinliği olan “Shake Out – Şehir Senin Koşusu 4K”, ısınma egzersizlerinin ardından coşkulu bir atmosferde start aldı. Koşucular, Çanakkale sokaklarında keyifli bir parkur deneyimi yaşarken, etkinlik alanında düzenlenen mini yarışmalar ve atölyeler sporseverlere eğlenceli anlar sundu.
SEDANUR ARIGÜN