Ziyaret kapsamında Bad Dürkheim Belediye Başkanı Natalie Bauernschmitt ile gerçekleşen görüşmede, kültürel mirasların korunması, yerel üretimin desteklenmesi ve festivallerin turizme katkısı gibi konular ele alındı. Başkan Bauernschmitt, bölgenin yıllardır süregelen festival kültürü hakkında deneyimlerini paylaşırken, Bozcaada heyeti de bu bilgi birikiminden faydalanma fırsatı buldu.
Başkan Göztepe, “Bu ziyaret, Bozcaada’nın kültürel değerlerini tanıtmak ve geliştirmek adına oldukça verimli geçti. Bad Dürkheim Belediyesi’nin tecrübeleri bizim için ilham verici. Sayın Bauernschmitt’i en kısa sürede adamızda ağırlamaktan mutluluk duyarız,” ifadelerini kullandı.
SEMA ELMAS
GÜNCEL
Yayınlanma: 18 Nisan 2025 - 12:43
Bozcaada heyetinden Almanya'ya ziyaret: Şarap Festivali deneyimi masaya yatırıldı
Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe ve beraberindeki heyetin Almanya ziyareti tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Göztepe, Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletinde bulunan ve Avrupa’nın en büyük şarap festivallerinden biri olan Wurstmarkt’a ev sahipliği yapan Bad Dürkheim kentinde önemli temaslarda bulundu.
GÜNCEL
18 Nisan 2025 - 12:43
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir