Sağlıkta kalite standartları çerçevesinde yapılan bu değerlendirme, hasta güvenliği, hizmetin etkinliği ve sağlık çalışanlarının kalite standartlarına uyumu gibi kritik konuları mercek altına aldı.
Özdeğerlendirme, İl Kalite Değerlendiricisi Bekir Sarıkaya, Kalite Yönetim Sorumlusu Yeşim Öztürk ve Kalite Birimi Personeli Nigar Sancaktar tarafından gerçekleştirildi. Bu süreçte, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik atılan adımlar detaylı bir şekilde değerlendirildi.
Çanakkale İl Ambulans Servisi Başhekimliği, bu gayretli ve özverili çalışmalarıyla kaliteli sağlık hizmeti sunma konusunda hassasiyet gösteren ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.
HABER MERKEZİ
SAĞLIK
Yayınlanma: 13 Nisan 2025 - 16:02
Yenice Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında özdeğerlendirme
Çanakkale İl Ambulans Servisi Başhekimliği, 11 Nisan 2025 tarihinde Yenice 1 No’lu, Yenice 2 No’lu ve Yenice 3 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında kapsamlı bir özdeğerlendirme gerçekleştirdi.
SAĞLIK
13 Nisan 2025 - 16:02
EDİTÖR
İlginizi Çekebilir